Hvis du har tatt Reiki II&III hos en annen mester kan du ta Reiki Master med Aseema.

Reiki_på_japansk_web_brunReiki Mester kurset er for deg som er klar til å bringe Reiki mer inn i livet ditt, inn i hverdagen. Og for deg som vil jobbe med healing er dette kurset et «must». Forutsetningen er at du allerede har deltatt på Reiki I og Reiki II og III.

Jeg minner deg på at denne delen av utdannelsen gjør du også først og fremst for deg selv og din egen utvikling. 

På denne treningen lærer du å innvie andre til Reiki og du praktiserer Reiki initieringer.  Kurset varer 6 timer og du lærer å initiere andre i Usui Reiki og du lærer også et ekstra symbol. Alle på kurset initierer hverandre til Reiki I, II og III

Du lærer et nytt symbol som kan hjelpe deg «å jorde» deg selv bedre, samt «å jorde» andre. Denne treningen bidrar til at din energi styrkes.

Når treningen er ferdig kan du initiere andre og du kan hjelpe til med å initiere på fremtidige Reiki kurs med Aseema.

Etter kurset er du sertifisert Reiki Master.

  • Hvis du har tatt Reiki II&III med Aseema, så kan du uten videre ta dette kurset.
  • Du kan også delta selv om du har tatt Reiki I med annen Usui Reiki Master.
  • Hvis du har tatt Reiki II&III med annen Reiki Mester, må du sende oss symbolene du ble initiert i og vi vil sjekke om du da kan gå rett på masterutdannelsen eller om du må ta Reiki II&III med Aseema først (se eventuell rabatt). I så fall ta send en e-mail direkte med Aseema: aseema@aseema.com.

Ønsker du å ta Reiki med Aseema for få energien din vertikal, er dette nå et eget kurs «Power Healing the Golden Way» (dette kurset er en kombinasjon av Vertikalenergien og Golden Ratio).

Les mer om Reiki.
Les mer om Vertikalenergien.

Rabatter: Hvis du allerede har tatt Reiki utdannelse og ønsker repitisjon, så får du rabatter ved fremlegging av sertifikat.