Hvis Reiki I kurset er et helgekurs så kombinerer vi Reiki I og Vertikalenergien. Men vertikalenergien får du nå som en del av Power Healing kurset. 

Når er neste Reiki I (klikk her) 

Reiki I kurs
Gjennom å harmonisere energisentrene i kroppen vil du bli mer mottakelig for den universelle livsenergien.  Du vil bli som en åpen kanal som tar i mot og gir ut reikienergi. Reiki tilfører energi til kroppen, sinnet og sjelen. Den hjelper oss til å åpne opp for meditasjon og indre stillhet. Etter reiki I vil du kunne gi reiki til deg selv.

På dette kurset vil du kjenne energien strømme gjennom kroppen. Hele livet holder vi på gammel smerte, sykdom og elendighet, ofte uten å være klar over det. Etter Reiki I kan du oppdage at det blir lettere å slippe taket i fortiden, og du kan tillate kroppen din å starte sin egen helbredelsesprosess. Kanskje vil du kjenne hvordan reikienergien løser opp fysiske, følelsesmessige og mentale spenninger og gjør det lettere for deg å slippe taket i sinne og gammel frykt.  Når du dessuten kommer tilbake til din naturlige vertikale energiflyt, vil det bli lettere å åpne opp hjertet ditt for den universelle kjærligheten.

 

 

 

 

 

 

 

 

Initiering betyr innvielse, eller attunement på engelsk. Det betyr at energiene balanseres og bølgelengden på energiene endres slik at du er i stand til å ta imot reiki energi og du blir en kanal for reiki energien.

REIKI I OG VERTIKALENERGIEN – helgekurs

Når du kommer til verden er kroppens energisenter i vertikal balanse. Energien kommer inn gjennom toppen av hodet og ut mellom bena og ned i jorda. Vi er i naturlig kontakt med alt som er og elsker med hele oss. Små og store følelsesmessige traumer i livet bryter denne naturlige energiflyten. På dette kurset gjenoppretter du vertikale energiflyten slik at du igjen kan få mer kontakt med det (eller den) du er og få oppleve mer indre ro, harmoni og stillhet.

Vi kombinerer vertikal balansering av energisentrene (chakraene) med Reiki I initiering, sjamanistiske healingmetoder, pusteterapi, aktive Osho meditasjoner, chigong og yoga.

Energien går i en vertikal spiral på forsiden av ryggsøylen. Vi kaller denne energikanalen for vertikalkanalen. Når vi opplever vårt første sjokk eller følelsesmessige traume, vil kanalen deles opp i horisontale chakraer. Den naturlige vertikale energiflyten er nå brutt. Vi føler oss splittet. Dette kan oppleves som å bli kastet ut av en fredfull tilstand av indre harmoni og ro.

Å være vertikal betyr å ha kontakt med jorden og himmelen, å være i kontakt med alt som er. Når du elsker, er det ikke bare med hjertet, men med hele deg. Energien går nå oppover og nedover. Du kan holde på energien og samtidig motta mer. Det blir lettere å gi uten å tappes.

Gjennom å harmonisere energisentrene i kroppen vil du bli mer mottakelig for den universelle livsenergien. Du vil bli som en åpen kanal som tar i mot og gir ut reikienergi. Reiki tilfører energi til kroppen, sinnet og sjelen. Den hjelper oss til å åpne opp for meditasjon og indre stillhet. Etter reiki I vil du kunne gi reiki til deg selv.

På dette kurset vil du kjenne energien strømme gjennom kroppen. Hele livet holder vi på gammel smerte, sykdom og frykt, ofte uten å være klar over det. Etter dette kurset kan du oppdage at det blir lettere å slippe taket i fortiden, og du kan tillate kroppen din å starte sin egen helbredelsesprosess. Kanskje vil du kjenne hvordan reikienergien løser opp fysiske, følelsesmessige og mentale spenninger og gjør det lettere for deg å slippe taket i sinne og gammel frykt. Når du dessuten kommer tilbake til din naturlige vertikale energiflyt, vil det bli lettere å åpne opp hjertet ditt for den universelle kjærligheten.