Aseema har TFT-Algoritmetreningen og er ferdig med Diagnose treningen.

TFT er kanskje mest kjent for sine effektive resultat når det gjelder fobier; som edderkoppfobi, flyskrekk eller klaustrofobi, men det virker også på mange andre ubehag og lidelser.

Med TFT trenger vi ikke å behandle diagnosen eller undersøke årsaken til lidelsen. Vi tar ikke bort noe annet en den følelsesmessige uroen og stimulerer de naturlige helingprosessene.

For bestilling av time med TFT, ring 92223750, send e-mail til: aseema@aseema.com eller fyll ut skjema ….

Introduksjonsbrev for deg som vil bestille time.

TFT fjerner det årsaken til uroen.
Resultatene man opplevde med TFT var revolusjonerende og man kan teoretisk forklare TFT med at det finnes et tankefelt. Dette feltet har ingen synlig materiell struktur, men det inneholder informasjon som alarmerer nervesystemet om fare. Denne delen av tankefeltet kaller Dr. Callahan (opphavsmannen til TFT) for en Perturbasjon. Perturbasjoner er som en alarmsentral i tankefeltet og når denne slår inn, starter en rekke reaksjoner i nervesystemet, som påvirker hjernen og kroppen; Vi kjenner det som følelser eller emosjoner.

Med TFT trenger vi ikke å behandle diagnosen eller undersøke årsaken til lidelsen. Vi tar ikke bort noe annet en den følelsesmessige uroen og stimulerer de naturlige helingprosessene.

TFT kan derfor brukes i forbindelse med:
Alle former for angst, frykt og redsel, også panikkangst
ADHD, adferds- og konsentrasjonsproblemer
Avhengighet
Flauhet og generell selvfølelse
Fobier som begrenser og ødelegger
Depresjon og nedstemthet
Dysleksi
Fødselsdepresjon
Mat og drikke problematikk
Migrene og hodepine
Prestasjonsforbedring
Selvskading
Sinne, irritasjon, hat og raseri
Skam
Skyld
Smerter
Sorg og avvisning
Spiseforstyrrelser
Stamming
Stress
Søvnproblemer
Traumer og andre vonde opplevelser
Tvangstanker og manier
Utbrent (Utladet)
Vektproblemer

Da TFT har vist seg å være helt fri for kjente bivirkninger samtidig som det effektivt kan sette i gang din indre doktor er det mange som har god erfaring med metoden også i forbindelse med:
Betennelser, Fedme, Fibriomyalgi, Hjerte- og Lungesykdom, Hjertebank, Hjerteflimmer, Kreft, Lammelser, Malaria, Slag, Smerter, Ulike Skader og Ulykker

Også innen kosthold og ernæring inneholder TFT viktige elementer som kan være med på å gi oss viktig informasjon om våre individuelle forskjeller, slik at vi kan tilpasse miljøet vårt bedre og unngå ”våre skjulte fiender”:
Kosthold: Hva bør jeg unngå å spise? – Individuell sesitivitet og Toksiner – Allergi og fordøyelse.
Miljø: Hva bør jeg unngå å omgi meg med? – Vaske- og skyllemidler, parfymer, etc.

Jeg anbefaler denne boken av grunnleggeren av Tankefeltterapien.