Frontside_Senter_for_Bevissthet

Aseema og Nityo gjør coching og kanalisering over telefon eller e-post. Du kan også bestille fjernhealing.

Priser på individuelle finner du her …

For bestilling av time send e-post til: aseema@aseema.com eller SMS til +4792223750/49.

Aseema og Nityo jobber sammen når vi jobber med fjernhealing og mer kraftfull healing som sjamanisk healing. Ellers jobber de hver for seg, og bruker ofte en kombinasjon av metoder.  Du kan lese mer om hver metode nedenfor.

Be om pris.


Osho healing hands -1

Tankefeltterapi
TFT – behandling kan foregå både over telefon og ved oppmøte. Les mer …Vi bruker mest TFT i forhold til:

• Forbier
• Angst
• Traumer
• Få bedre konsentrasjon
• Lese og skrivevansker

Les mer her …

Tarot veiledning
I en Tarot lesing kan du se på alle livets situasjoner og realsjoner. Vi kan se på hvordan du kan forholde deg til situasjoner og personer. Man kan godt si at kortene er sjelens speil; og ditt indre, eller sjelen, kjenner svaret.

Nityo bruker sin intuisjon og evne til å «se».

Håndlesing, veiledning
Uansett om det kanalisering eller håndlesing, handler det om å se på hva det er du kan gjøre her og nå for få den fremtiden du vil ha. Fremtiden er et resultat av de valgene du tar på nåtid. Fremtiden er ikke bestemt, du har alltid valg. Noen ganger velger vi det som føles tryggest og mest kjent, men de valgene gir kanskje ikke den fremtiden du vil ha.
Hendene våre viser hvilket potensial vi ikke utnytter. De viser hvilke muligheter og evner som er medfødt. De fleste som kommer til en time med håndlesing er klar for en forandring i livet. Og hendene kan vise mulighetene.

Kanalisering – rådgivning
Bare du vet hva som er rett for deg. Når du kommer tilbake til deg selv, her og nå, vet du hva som rett for deg å gjøre. Likevel kan det av og til være godt å få det bekreftet. Få hjelp til å se på livssituasjonen din, få hjelp til å ta de riktige avgjørelsene.I denne sesjonen ser vi på dine relasjoner med omverden, hvordan bruker du din energi, hva mere skal du lære, hva er dine utfordringer i dette livet, om du bruker dine evner og talenter.

Coaching
Mitt mål er å bidra til at du kan velge det livet du vil ha.

Hvem trenger coching? Du som står fast i gamle mønster og følelser. Du som ikke har helt tro på deg selv, som trenger å bli mer bevisst dine egenskaper og evner. Du som føler at uansett hva du gjør, oppnår du ikke din mål.

Vi kan jobb med å…
få større tro på deg selv
øke evnen til å håndtere stress
ta valg som gir deg et bedre liv
kommunisere tydligere
bli mer fokusert på de målene
som du har satt deg, enten det er
relatert til jobb eller fritiden
bli bedre til å prioritere det
som er viktig og samtidig
lære å si «nei» når du mener «nei»
løse opp i følelsesmessige traumer
og sorg, skyldfølelse og skam

The Work
The Work av Byron Katie bidrar til å skape klarhet i tankene. Det er en metode som kan hjelpe deg å slutte fred med deg selv og andre.
Les mer ….

Frigjørende pust
Gjennom pusten kan du helbrede deg selv. Ved å komme tilbake til en dyp og naturlig pust kan du løse opp stress og forløse gammel smerte. Kroppen din vil bli et bedre sted å være. Det er som om du kommer hjem til seg selv.  Som om du kommer tilbake til harmoni og likevekt.

Kontraktenes alkymi – sjelehenting – individuell time
Vi ser på de kontraktene og trosoppfatningene som hindrer oss i å stole på oss selv. Kontrakter som hindrer oss i å være i styrken og kraften vår. Oppleve kjærlighet, nærhet, sårbarhet, lykke og glede.
Varighet: Det tar normalt 2 timer.Sjelehenting handler om å bli hel som menneske. . Når vi opplever traumer eller sjokk i livet stenger vi av for deler av vår psyke. Og ”psyke” betyr sjel. Så stenger av for deler av sjelen. Og disse sjelsfragmentene dør ikke bokstavelig talt, men de er helt utilgjengelig for oss, helt til vi henter de tilbake. Og det sårete selvet finnes i vår underbevissthet, eller kanskje det er bedre å se at det er en del av det ubevisste i oss.

Aseema gir individuelle timer og kurs i sjelehenting.

Voice dialogue
er en kraftfull psykoterapeutisk, eller skal vi si psykospirituell, tilnærming til indre vekst. Dr. Sidra og Dr. Hall Stone har utviklet denne metoden som kan bidra til at vi får et bedre forhold til oss selv og andre.

Vi kan jobbe med den indre kritiker, den indre kontroller, indre patriark, indre pleaser, indre fighter, indre sårbare barnet, det indre panikkslagne barne, det indre lekne barnet og andre deler av vår psyke som påvirker og styrer våre liv.

Hun jobber kombinerer det alltid med The Work og NLP (Neuro-lingvistisk Programering).

Energibalansering – Healing
I denne sesjonen tar du imot energi. Vi healing energi til kropp, sinn og sjel. Du vil kanskje føle hvordan Reiki energien løser opp fysiske, mentale og følelsesmessige spenninger.

Dette kan gis som fjernbehandling.

Sjamanisk healing – individuell time
Dette er en kraftfull healing metode som løser opp i skygger og tunge energier som ligger i energifeltet i og rundt kroppen.

Dette kan gis som fjernbehandling.

Balansere bekkenet
Uten å manipulere eller røre ryggen, kan bekkenet og hoftene balanseres. Problemer i rygg og nakke skyldes ofte spenninger eller skjevheter i bekkenet.Kroppen har en naturlig evne til å heale seg selv. Kroppen vet hvordan den er når den er i perfekt balanse. I denne sesjonen minner vi bare din underbevissthet og kropp på på hvordan kroppen lett kan slappe av og justere bekkenet helt av seg selv. Og siden vi ikke rører kroppen din, så er det like lett å kontakte din kropp i fjernhealing som når du er tilstede.

Samisk healing
Nityo fikk sin initering i samisk healing fra en shaman i Finnmark. Det er ikke så ulikt mange andre former for sjamanisk healing. Naturkreftene og samisk symbolikk og arketyper gjør denne healingen ekstra kraftfull.Dette er spesielt for deg føler at du trenger noe ekstra energi fra moder jord.

Rens huset for tunge energier
Innen Stavanger vil normalt prisen være kr. 5-7.000,-, inkl. 1 time forarbeid og 1 time etterarbeid. Vi normal ikke til huset mer enn en gang.

Vi gjør dette først og fremst som fjernhealing. Noen ganger er ikke det nok og da kommer vi til huset ditt og renser det for tunge energier og eventuelt sjeler. Vi prioriterer våre våre faste kunder.

Fjernhealing/ fjernbehandling
Når vi jobber med energi eller tanker er det ikke nødvendig å være tilstedet. Det er ofte mer virkningsfullt å få fjernbehandling. Da jobbes det når du slapper mest av, og aller helst på natten. Da er det mindre som forstyrrer og vi kan nå dypere deler av din bevissthet.

Du trenger ikke å vite når det behandles.

“Zen is not a believer’s world. It is not for the faithful ones; it is for those daring souls who can drop all belief,
unbelief, doubt, reason, mind, and simply enter into their pure existence without boundaries.
But it brings a tremendous transformation.
Osho –