Klikk på bildet for bestilling av TachyonTM produkter.

Prisene oppgis i USD. Frakt og moms kommer i tillegg.

Hvis du ville dele denne siden med andre, kan du bare sende dem denne lenken:
https://shop.planet-tachyon.com/#a_aid=aseema&a_bid=6e98b69a

HVA ER TACHYON?
Tachyon, som betyr hurtig på gresk, er subatomiske partikler som beveger seg raskere enn lyset. De ble første gang definert av den amerikanske fysikeren Gerald Feinberg. Det er det vitenskapelige navnet for «kilden til alle frekvenser». Siden tidlig på 19-hundretallet har vitenskapen forsøkt å fange denne energiformen ved hjelp av «fri-energi» maskiner. Seinere oppdaget man at Tachyon energien kan balansere og forynge kroppen.

Tachyon energien har blitt beskrevet av vitenskapen som den fundamentale partikkelen for alt liv. Den skaper liv. Det er universets lim. Ved å bruke Tachyon produkter kan vi komme tilbake til vår naturlige harmoni og få bedre helse, ved at alle blokkeringene i vårt energisystem forsvinner.

Tachyon energien omformes til den eksakte frekvensen som vårt system trenger, av energibanene som omgir ethvert system. Takyonisering er en sammensatt vitenskapelig prosess som omorganiserer naturlige materialer på et submolekylært nivå. Denne prosessen lager disse materialene om til  permanente antenner.   

Silica gel

Silica gel bruker vi for å styrke huden, tannkjøttet, beinstrukturen.

Tachyonized silica disks 10 cmSilica disc-ene bruker vi for å balanser det elektromgnetiske feltet rundt sikringsskap, PC osv. De små disc-ene, kan du tape fast direkte på kroppen.