VIL DU HA Et LIV MED MINDRE STRESS?

Uansett om du opplever lite eller mye stress, kan det være nyttig å lære noen enkle øvelser som gjør at det blir lettere å ta gode beslutninger, kommunisere bedre, se flere løsninger, oppdage nye muligheter og ta bedre avgjørelser i en travel hverdag.

Klikk på bildet og last ned boken Stress mindre – lev mer av Aseema.

Aseema G. Uglefot, har i mer enn 20 år jobbet med ulike former for stressmestring og her viser hun deg noen enkle metoder for å unngå stress og for få en bedre helse og mer energi.

Mange forbinder stress med det å ha det travelt, men vi kan ha det travelt uten å stresse. Stress er først og fremst en fysiologisk respons som påvirker evnen til å tenke klart. I tillegg påvirker helsen vår på mange ulike måter.

STRESS OG HELSE

Stress er ingen sykdom, men mange sykdommer kan komme i kjølevannet av langvarig stress. Derfor er det viktig å vite hva du trenger å gjøre for å stresse mindre og leve mer. For det må jo være det som er målet: og få mer ut av livet liv, å få mer av det livet du vil ha.

JA  TAKK, BEGGE DELER

The greatest weapon against stress-quote med bilde

Vil du føle mer indre ro og harmoni? Vi du ha mer energi og handlingskraft?Hvis du spurte meg, ville svaret ha vært: «Ja, takk begge deler!»
Det er ingen motsetning, du kan ha begge deler.

 

Aseema tilbyr også

Coaching – du vet best hva du vil ha mer av i livet, og uansett er det du som er «sjefen» i ditt liv. Aseema sin oppgave er å gi deg «verktøyene du trenger for å nå dine mål. Hun kan være med å vise deg veien og belyse sider ved deg og dine muligheter.

Kurs – Foredrag – Workshop  hun holder nettkurs og Webinarer.  Hun legger ut foredrag på nettet. Kontakt oss for å få informasjon om nettkurs.

Smil med tekst