I løpet av sjamanisme utdanningen lærer du å gi lyshealing, lage hellig rom, stole på din intuisjon og evne til å «se» energier og blokkeringer. Det er dog først og fremst en reise i mysteriene.

Det er Alkymistens reise

Alkymisten er den som forvandler grunnstoff til gull, det edleste av alle metall. På samme måte kan den åndelige alkymist forvandle stress, uro, frykt, sinne, angst, sepresjon til glede, kjærlighet og indre ro og stillhet.

Intensjonen med alt vi gjør på Senter for bevissthet er å bli mer bevisst og tilstede, og samtidig oppleve indre ro og stillhet. Vi kunne ha kalt det bevissthetens alkymi (the alchemy of consciousness). Det skiller oss mennesker fra dyr, er at vi har en bevissthet. Og vi kan bevisst velge å lære mer om livets mysterier. Når vi har valgt å bruke sjamanismen, er det fordi vi har erfart at mange av sjamanisktiske ritualene bringer oss nærmere oss selv og vår åndelige visdom. Men ikke bare tradisjonelle sjamanisme, men også visdom og viten fra de gamle mysterieskolene; fra India, Egypt, Japan, Kina, Tibet … Samtidig som vi bruker Frigjørende pust (Holistisk pust, Rebirthing), moderne hypnoterapi og Nurolingvistisk programering (NLP).