Løse opp i traumer og følelser fra tidligere tider (PSP)

«The real point is to see and understand the karmic patterns in our lives, and their roots in an endless repetitive cycle that traps us in unconscious behavior.» 

– fra Osho Zen Tarot

I denne sesjonen handler det om å gå tilbake til den opprinnelige årsaken til et problem du har i dag. Ofte ligger årsaken langt tilbake i tid. Kanskje tilbake til det vi kaller tidligere liv, eller kanskje i din slekt eller rett og slett i den kollektive bevissthet.

Verken terapeuten eller du trenger å vite hva problemet er, eller hva som skjedde den gangen. Alt kan gi slipp i hemmelighet. Noen ganger kan du likevel se bilder eller få en opplevelse av hva som skjedde den gangen, men det er kun hvis din underbevissthet tillater det.

Varighet: 2-3  timer

Dette kurset kan du delta på selv om du ennå ikke har deltatt på de grunnleggende PSP. For deg som allerede har gjort PSH så vil dette være en fin fordypning.

INDIVIDUELL TIME MED REGRESJON

Aseema gjør også andre former for regresjon; som sjelehenting, vanlig regresjon og tidslinje regresjon, ta kontakt for mer infromasjon og dato for neste kurs.