Power Healing the Golden Way

På dette kurset blir du vertikal. Det vil si at energien din vil strømme vertikalt som på et tre. Skriv ut PDF fil: Power Healing – The Golden Way kort versjonen

Du vil lære hvordan du raskt og veldig kraftfullt kan bidra til at din energi blir sterkere og samtidig mykere.
Du vil lære en healingmetode som er veldig lett å bruke og samtidig veldig effektiv.

Du kan bruker Power Healing i alle sammenhenger. For å gjøre hverdagen enklere. For å kommunisere bedre, få bedre humør, bedre helse …..

Tidligere har vi bare gjort Vertikalenergien og Golden Ratio i løpet av to helger, men nå kombinerer vi det i løpet av to dager, for at flere skal ha anledning til å lære denne meget effektive metoden. Det er for alle. Det er ikke mystisk og heller ikke krevende. Det er morsomt, spennende og samtidig bidrar det til indre ro og stillhet. 

Når du kommer til verden er kroppens energisenter i vertikal balanse. Energien kommer inn gjennom toppen av hodet og ut mellom bena våre. Vi er i naturlig kontakt med alt som er og elsker med hele oss. Små og store følelsesmessige traumer i livet bryter denne naturlige energiflyten. Denne energibalanseringen gjenoppretter den vertikale energiflyten slik at vi igjen kan få kontakt med vårt egentlige jeg og oppleve indre ro og harmoni.

Vi kombinerer vertikal balansering av energisentrene (chakraene) med sjamanistiske healingmetoder, pusteterapi, hypnoterapi, aktive Osho meditasjoner, chigong og yoga. Å være vertikal betyr å ha kontakt med jorden og himmelen, å være i kontakt med alt som er.  Når du elsker, er det ikke bare med hjertet, men med hele deg. Energien går nå oppover og nedover. Du kan holde på energien og samtidig motta mer. Det blir lettere å gi uten å tappes.

Energien går i en vertikal spiral på forsiden av ryggsøylen. Vi kaller denne energikanalen for  Vertikalkanalen. Når vi opplever vårt første sjokk eller følelsesmessige traume, vil kanalen deles opp i horisontale chakraer. Den naturlige vertikale energiflyten er nå brutt. Vi føler oss splittet. Dette kan oppleves som å bli kastet ut av en fredfull tilstand av indre harmoni og ro.

Denne healingformen er utviklet av Aseema 

Vertikalenergien – en reise til enhet

Bringer deg tilbake til deg selv. Når energien flyter vertikalt er det lettere å være til stede i øyeblikket.
Gjenoppretter den vertikale energiflyten slik at vi igjen kan få kontakt med vårt egentlige jeg og oppleve indre ro og harmoni. Når du kommer til verden er kroppens energisenter i vertikal balanse. Energien kommer inn gjennom toppen av hodet og ut mellom bena våre. Vi er i naturlig kontakt med alt som er og elsker med hele oss. Små og store følelsesmessige traumer i livet bryter denne naturlige energiflyten. ”Vertikalenergien – en reise til enhet” gjenoppretter den vertikale energiflyten slik at vi igjen kan få kontakt med vårt egentlige jeg og oppleve indre ro og harmoni.
Styrke Vertikalflyten – Golden Ratio
Du lærer enkle metoder for å holde en sterk energiflyt gjennom vertikalkanalen og i resten av kroppen

Dette kurset er først og fremst for deg som ønsker å styrke din vertikale energiflyt. Du lærer enkle metoder for å styrke energiflyten gjennom vertikalkanalen og i resten av kroppen.

Her får du styrket din vertikale energiflyt. Du lærer enkle metoder for å holde en sterk energiflyt gjennom vertikalkanalen og i resten av kroppen. Samtidig som vi øker vibrasjonene i energien.

Dette er et verktøy som du lett kan bruke på deg selv og andre. Når som helst kan du styrke energien din, det tar etter hvert bare et øyeblikk å få energien opp til et høyere nivå. Når vi er på et høyere nivå, eller en høyere vibrasjon, vil det være lettere å gi slipp på negative energier og tanker.  Det blir også letter å meditere og være i stillhet, når energien er på et balansert nivå.blir også energien mer harmonisk.

Les mer om matematikeren Fibonacci og The Golden Ratio her ….
Et interjuv om Golden Ratio BBC se her …
Her er det flere interjuv og lett mer informasjon, se her …

Hva er vertikalenergien

Fra web-enNår du kommer til verden er kroppens energisenter i vertikal balanse. Energien kommer inn gjennom toppen av hodet og ut mellom bena våre. Vi er i naturlig kontakt med alt som er og elsker med hele oss. Små og store følelsesmessige traumer i livet bryter denne naturlige energiflyten.

På kurset Power Healing
gjenopprettes den vertikale energiflyten slik at vi igjen kan få kontakt med vårt egentlige jeg og oppleve indre ro og harmoni. 

Vi kaller denne energikanalen for vertikalkanalen. Når vi opplever vårt første sjokk eller følelsesmessige traume, vil kanalen deles opp i horisontale chakraer. Den naturlige vertikale energiflyten er nå brutt. Vi føler oss splittet. Dette kan oppleves som å bli kastet ut av en fredfull tilstand av indre harmoni og ro.

Å være vertikal betyr å ha kontakt med jorden og himmelen, å være i kontakt med alt som er.  Når du elsker, er det ikke bare med hjertet, men med hele deg. Energien går nå oppover og nedover. Du kan holde på energien og samtidig motta mer. Det blir lettere å gi uten å tappes.

Du kan bruke metoden på andre uten at du manipulerer eller trenger deg inn i den andres private sfære. Når dustår i kø til bussen, kan du «skru opp» energiene rundt alle i køen. Du øker vibrasjonene rundt en person uten å trenge deg inn i denne personen. Du kan ”skru opp” energien i hjemmet ditt, på arbeidsplassen, i hele byen du bor eller hvor du ellers måtte ønske det. Jeg liker denne metoden så godt fordi den både er myk og enkel å bruke.