Pusten er kilden til liv. Vi kan nesten si at jo mer du puster jo mer liv får du. Dette kurset er for alle som rett og slett vil puste mer.

Kanskje fordi du ønsker å løpe fortere, gå lettere opp bakken eller fordi du vil konsentrere deg bedre. Pusten hjelper for at du skal sove bedre, le lettere eller ha mer energi.

Når vi opplever fare, sorg, sinne, frustrasjon eller er redd for å bli avvist eller forlatt, holder vi pusten. Vi binder følelsene vår i kroppen. Når du frigjør pusten setter du også følelser fri.

Du lærer IKKE pusteteknikker. Pusteteknikker kan gjøre deg mer anspent. Dette handler om å frigjøre pusten slik at du kommer tilbake til din naturlige pust. Du lærer teknikker for å frigjøre pusten på video, MP3 og du får utlevert et kompendium. 

Hvis har vært på pustekurs tildligere, vil dette kurset likevel bidra til at du puster mer. Spesielt fordi kurset følger deg over 60 dager. Eller det vil du har tilgang til kurset i 1 år.

 

Meld deg på ved å klikk på bildet eller her …

Det er for deg som virkelig vil frigjøre pusten. Kurset går over 6 moduler og for hver modul går du dypere og lærer metoder som raskt kan bidra til at du får de endringene som du drømmer å få.

 

Du lærer om pustens fysiologi  og om hvorfor det er så viktig å frigjøre pusten. Du lærer både øvelser som å frigjøre pusten, og du lærer hvordan du får ut spenninger i mage, brystet, nakke og skuldre, bekkenet, og du lærer øvelser som vil myke opp og styrke pusten. Midfulness er et naturlig resultat.

Vil du ha mer energi, mindre stress, bedre søvn, ha mer indre ro, mindre smerte, bedre helse … Pusten er nøkkelen. På dette kurset blir ledet gjennom enkle og øvelser som du kan ta hjemme, på jobb, uansett hvor du er. Øvelser som du tar med deg hverdagen. For å skape det livet du vil ha – trenger vi overskudd og energi, glede og inspirasjon.

LATTER OG SMIL

Barn smiler og ler uansett om de leker, eller ligger i sengen og spreller med beina i været. De kan le uten at det en spesiell grunn til det. Hvor ofte smiler voksne når de jogger, sykler eller kjører bil? Hvor ofte smiler du når du jobber på pc-en, eller når du klipper plenen eller måker snø? Smiler du når du sitter i møte eller ser på TV. Hvor ofte ler du?

Når som helst, hvor som helst, så mye du vil.

Når vi ler, frigjøres endorfiner. Hormoner som gir en følelse av lykke og oppstemthet, og gjør at vi slapper av og føler oss mer vel. Det som skjer når du trener eller spiser sjokolade. I tillegg masseres hodet og styrkes kroppen når vi ler. Nervesystemet og hormonsystemet påvirkes slik at logisk og analytisk tenking blir lettere.

Visste du at latter er rene medisinen? Lattermeditasjon brukes flere steder for å booste immunforsvaret og for smertebehandling. Forskning viser at latter forlenger livet.

På alle kursene bruker vi latter og smil til å løse opp i spenninger. Og på noen av kursene har vi mer fokus på det, som f.eks på pustekursene. Egne moduler med lattermeditasjon ledet av Aseema.

MOTIVASJON FOR Å FÅ DET LIVET VI VIL HA

Motivasjon og glede er ofte knyttet til hverandre. Føler vi glede med det vi gjør da er vi motivert til å gjøre mer av det. Det er vanskelig å holde motivasjonen oppe hvis det kun er målet som skal gi glede. Noen av oss klarer lettere å bevare gleden og lekenheten underveis. Hva er det de personene gjør annerledes?

Aseema deler sine erfaringer:
«Når jeg (Aseema) tok min andre master i NLP (nevrolingvistisk programmering), modellerte jeg broen min. Han klarer å motivere seg selv til å trene hver dag,  stort sett løper han hver morgen. Dette har han gjort siden han var ungdom, det vil si han er jo bare en ungdom på vel seksti fremdeles. Når jeg kopierte hans måte å visualisere på og hans måte å snakke til seg selv på, kom jeg meg på trening hver eneste dag de neste månedene. Ja, faktisk har det blitt noen år nå som jeg har trent stort sett hver dag.»

På alle disse kursene handler det om «å få det livet du drømmer om, leve det livet du vil ha». Grunnmuren er pusten, det er grunnlaget for en god helse og det er grunnlaget for all mental trening, i tillegg er det det enkleste verktøyet vi har for å forløse utdaterte vaner og følelser.

Samtidig bruker vi mange andre verktøy som hypnoterapi, transe, TFT (tapping), Private Subconscious Process, coaching, … og for den som virkelig vil gjøre store endringer og lære seg å coache deg selv til suksess, har vi Transform Process (basert på Lightning process, NLP, Core Transformation m.m.).

For å si det enkelt, PSP er metode som får frem mer av dine ressurser og egenskaper som selvtillit, glede, inspirasjon, motivasjon, kreativitet, konsentrasjon, energi m.m. Gjennom å gi slipp på gamle ubehagelige følelser, kommer man tilbake til det som er naturlig for oss. Og det er naturlig å være inspirert, og det er naturlig å være kreativ og nytenkende.

Denne formen for hypnoterapi er så effektiv fordi  vi jobber i det skjulte, i dypet av underbevisstheten. Verken du eller din terapeut (coach) trenger å vite hva som har skjedd, eller hva som gir slipp. Alt skjer i dypet av din bevissthet.

Gi oss gjerne beskjed hvis du ønsker å delta på neste kurs der vi bruker PSP (Private Subconscious Process) ofr å snakke til din underbevissthet. 

 

Denne formen for hypnoterapi er så effektiv fordi  vi jobber i det skjulte, i dypet av underbevisstheten. Verken du eller din terapeut (coach) trenger å vite hva som har skjedd, eller hva som gir slipp. Alt skjer i dypet av din bevissthet.

For å få med deg neste kurs med Private Subconscious Process se her.

Creativity is intelligence having fun.

Albert Eistein

BALANSE

Alt handler om å finne balanse. Eller som vi ser, det handler om å finne hva som er din balanse og så gjøre det.

Balansen mellom hvile og aktivitet. Mellom tanker og indre stillhet. Mellom jobb og fritid. Tid sammen med familie og venner, og tid til deg selv. Og bare du og ditt indre kjenner balansepunktet.

Ofte har vi indre konflikter. En del av deg vil bli ferdig med prosjektet du holder på med på jobben, og en annen del vil prioritere å leke mer sammen med familien. Eller en del vil leke og en del vil være seriøs. En del vil være alene og en annen del vil være sosial. Det handler ikke om å gå på kompromiss, men det handler om å finne ut hva de delene egentlig vil at du skal oppleve. Og det handler om å finne en balanse som gjør at du er mer motivert, føler mer glede, indre harmoni eller hva det nå er du ønsker å ha mer av.

Siden vi ofte ikke vet hvorfor vi ikke smiler og ler lenger, vil det være naturlig å la underbevisstheten gjøre jobben. Vi bruker derfor en metode som kalles Private Subconscious Process (PSP).