Fjernhealing

Pris: be om pris.

Vi kan sende fjernhealing til deg.

Noen ganger er det bedre å motta fjernhealing fordi du kan være hjemme hos deg selv og hvile mens du mottar healingen. Du trenger ikke engang å vite når vi sender energi. Normal sender vi om natten eller seint på kvelden. Mange har fortalt oss at de kunne føle når vi startet å sende energien. Dog, hvis du ikke kjenner noe, så er det også helt normalt.

Du trenger ikke å tro på det, men det er absolutt en fordel å være åpen for det. 

Og husk, vi healer deg ikke! Det er ditt ansvar. Vi sender bare den energien, den bevisstheten og det lyset som du trenger for å heale deg selv. Du kan godt si at vi kommuniserer med din underbevissthet eller ditt høyere selv. Vi bidrar til at din underbevissthet ser alle spenningene, følelsene og overbevisningene som du fremdeles holder fast ved.

Når vi sender fjernhealing bruker vi Reiki healing, Tibetansk healing og sjamanisk healing. Energi kan reise med lysetshastighet. Egentlig er det ingen som vet hva som skjer når energien går over lysets hastighet. Alle frekvenser vi kan måle er under lysets hastighet. Vi kan i hvert fall anta at energien som går over, eller bortenfor, lysetshastighet reiser fortere enn lyden av stemmen din i en mobiltelefon. Jeg er fremdeles forundret over dette underet; jeg kan stå her i Norge og snakke med noen i Austrealia. Jeg er faktisk mer overrasket over det enn over det faktum at jeg kan sende energi til en person på den andre siden av jordkloden.