Her kan du laste ned alle cd-en til Aseema i MP3 -format.

Hvis du vil bestille ledet meditasjon som CD eller innbundet bok av Aseema  ta kontakt med oss på epost: aseema@aseema.com eller sms: 92223750.

 • Last ned "Jakten på kilden" på Amazon.
 • De fem elementene - en ledet meditasjon med Aseema
  De fem elementene finnes også som CD Denne meditasjonen kan bringe deg meget dypt ned i avslapning. Balanserer kropp, sinn og sjel. Den tar deg på en reise i ditt indre, og det er din reise. Du vil alltid gjøre det som du er klar til å gjøre. Kanskje er det forestillinger som endres, bildet av deg selv og det som er mulig for deg. Kanskje oppdager du en ny kraft og styrke som du bare har drømt om.  
 • En reise med Toth - Oppvåkningen
  En reise med Toth - Oppvåkningen, en ledet meditasjon finnes også som CD Denne meditasjonen er inspirert av den Egyptiske mytologien. Denne indre reisen handler om å vekke opp din intuisjon og feminine og skapende kraft.
 • En reise med Toth - Styrken
  En reise med Toth - Styrken finnes også som CD Denne meditasjonen er inspirert av den Egyptiske guddinnen Sekhmet. Denne indre reisen handler om å finne din indre kraft og styrke.
 • En reise med Toth  - Visdom og Magi En ledet meditasjon Ledet av Aseema Musikk av Gunnar Ingebrigtsen, Monade Denne meditasjonen er inspirert av den Egyptiske mytologien. Denne indre reisen handler om å få frem mer av din visdom og bruke mer av din magi for å skape det livet du vil ha. Gudinnen Isis er kjærlighetsgudinnen som viser deg veien til din visdom og vekker opp din evne til å skape mer magi i livet ditt. Alle reisene med Toth er blitt til gjennom meditasjon og sjamanistiske ritualer. Takk til alle dere som har vært med på våre kurs og meditasjoner, og andre som har vært med og skapt magi sammen med oss.
 • Inner Journey - en ledet meditasjon med Aseema
  Inner Journey en ledet meditasjon finnes også som CD Denne cd-en brukes av alle i alle aldre, helt ned til nyfødte. Den virker avslappende og samtidig bidrar den til at du får mer energi. Den er med å løser opp i spenninger og ubehagelige følelser og den hjelper deg å bruke mer av dine ressurser og evner.  
 • På salg!
  Jakten på kilden - et eventyr - bok for barn og voksne Finnes også på AMAZON i Kindle format (hvis du ikke har Kindle, kan du laste ned en GRATIS App på ditt lesebrett, mobil telefon eller på en PC, ta kontakt hvis du trenger hjelpe til dette). For Kindle versjon, klikk her ... For lydbok klikk her ... Forfatter: Aseema Uglefot Lydboken er lest inn av: Aseema Uglefot Boken er Illustrert av Kjerstin Barkved ER DU NYSGJERRIG? Det er god egenskap. Det gjør at vi opplever mer, lærer nye ting og noen ganger bidrar det til at vi tar sjansen og hopper inn i et nytt eventyr. Dette eventyret er for deg. Du kan la det underholde deg, og samtidig vil det ta deg med på en indre reise der ditt indre sinn kan skape noe nytt. Nye følelser, andre måter å reagere på, nye egnskaper kan utvikles eller bare endres litt ... VIL DU HA MER ENENRGI, FØLE DEG MER AVSLAPPET Eventyret er laget for barn og voksne som ønsker å åpne opp nye rom i sitt indre. Når vi stenger av for følelser som frykt, sorg og skam, stenger vi også av for den naturlige energiflyten og det blir vanskeligere å slappe av. Les eventyret for andre, lytt til eventyret og les det for deg selv. Du kan til og med laste ned en lydfil og bare lytte når Aseema leser eventyret. Aseema gir individuelle timer og holder kurs for barn og voksne som ønsker å få frem mer av sin kreativitet, livsglede og selvtillitt. Dette eventyret er ment bidra til noe av det samme. Vi anbefaler både den trykte boken (eller Kindle versjonen) og lydboken, da får du størst utbytte av dette eventyret.  
 • Jakten på kilden - et eventyr - bok for barn og voksne Finnes også på AMAZON i Kindle format (hvis du ikke har Kindle, kan du laste ned en GRATIS App på ditt lesebrett, mobil telefon eller på en PC, ta kontakt hvis du trenger hjelpe til dette). For Kindle versjon, klikk her ... For lydbok klikk her ... Forfatter: Aseema Uglefot Lydboken er lest inn av: Aseema Uglefot Boken er Illustrert av Kjerstin Barkved ER DU NYSGJERRIG? Det er god egenskap. Det gjør at vi opplever mer, lærer nye ting og noen ganger bidrar det til at vi tar sjansen og hopper inn i et nytt eventyr. Dette eventyret er for deg. Du kan la det underholde deg, og samtidig vil det ta deg med på en indre reise der ditt indre sinn kan skape noe nytt. Nye følelser, andre måter å reagere på, nye egnskaper kan utvikles eller bare endres litt ... VIL DU HA MER ENENRGI, FØLE DEG MER AVSLAPPET Eventyret er laget for barn og voksne som ønsker å åpne opp nye rom i sitt indre. Når vi stenger av for følelser som frykt, sorg og skam, stenger vi også av for den naturlige energiflyten og det blir vanskeligere å slappe av. Les eventyret for andre, lytt til eventyret og les det for deg selv. Du kan til og med laste ned en lydfil og bare lytte når Aseema leser eventyret. Aseema gir individuelle timer og holder kurs for barn og voksne som ønsker å få frem mer av sin kreativitet, livsglede og selvtillitt. Dette eventyret er ment bidra til noe av det samme. Vi anbefaler både den trykte boken (eller Kindle versjonen) og lydboken, da får du størst utbytte av dette eventyret.  
 • Meditasjonsmusikk av Gunnar Ingebrigtsen (Monade) som Aseema har brukt på sine PSP kurs (Private Subconcious Process). For bestilling
  Details
 • Her kan du laste ned boken på Bookboon.com, bare klikk her ...

  Du får boken i PDF- eller Kindleformat og lærer deg

  mindfulness teknikkerstress mindre – lev mer enkel øvelser for å frigjøre pusten avslapnings øvelser Stresser du i hverdagen? Uansett om du opplever lite eller mye stress, kan det være nyttig å lære noen enkle øvelser som gjør at det blir lettere å ta gode beslutninger, kommunisere bedre, se flere løsninger, oppdage nye muligheter og ta bedre avgjørelser i en travel hverdag. Stress er ingen sykdom, men mange sykdommer kan komme i kjølevannet av langvarig stress. Derfor er det viktig å vite hva du trenger å gjøre for å stresse mindre og leve mer. For det må jo være det som er målet: og få mer ut av livet liv, å få mer av det livet du vil ha. Forfatteren, Aseema G. Uglefot, har i mer enn 20 år jobbet med ulike former for stressmestring. I denne boken deler hun sine erfaringer med deg
 • Her kan dere bestille Tachyon produkter. Prisene oppgis i USD. Frakt og moms kommer i tillegg. Klikk på bildet nedenfor.
 • Kurs med Aseema:
  Tenk deg selv slank Del I: Sett igang forbrenningsovnen!
  Dette er en litt annerledes måte slanke seg på. For å gå ned i vekt er det viktig å endre på en del vaner, men det vitkigste er at underbevisstheten jobber på lag med deg. Vi snakker alle sammen med oss selv. De fleste som ikke er slanke er veldig dflinke til å snakke til selv på en negativ måte. Gir du deg selv dårlig samittighet, går du rundt med en følelse av at du stadig mis-lykkes? Tror du at du er vakker sprek, fantastisk? Eller ...? Når du skal endre vaner, er det viktig å begynne med å endre på tanker og følelser. Du skal få noen nye overbevisning om deg selv og hvordan kroppen din fungerer.