REIKI MASTER med Aseema

Reiki_på_japansk_web_brunReiki Master kurset er for deg som er klar til å få Reiki mer inn i livet, inn i hverdagen. Og for deg som vil jobbe med healing er dette kurset et «must».

Forutsetningen er at du allerede har deltatt på Reiki I og Reiki II og III. 

Dette kurset varer 6 timer og du lærer å initiere andre i Usui Reiki og du lærer også et ekstra symbol. Alle på kurset initierer hverandre til Reiki I, II og III.

For å få diplom må du også delta på et av Aseema sine Reiki I, II og II kurs. Da får du praktisere og hjelpe til med å initiere deltakerne på kurset, og du lærer mer om reiki, chigong etc.

Hvis du har tatt Reiki II&III med Aseema, så kan du uten videre ta dette kurset. Du kan også delta ….

  • selv om du har tatt Reiki I med annen Usui Reiki Master.
  • Hvis du har tatt Reiki II&III med annen Reiki Mester, må du sende oss symbolene du ble initiert i og vi vil sjekke om du da kan gå rett på masterutdannelsen eller om du må ta Reiki II&III med Aseema først (se eventuell rabatt). I så fall ta send en e-mail direkte med Aseema: aseema@aseema.com.

Hvis du ønsker å ta Reiki med Aseema for få energien din vertikal, så er dette nå et eget kurs «Power Healing the Golden Way» (dette kurset er en kombinasjon av Vertikalenergien og Golden Ratio).

Les mer om Reiki.
Les mer om Vertikalenergien.

Rabatter: Hvis du allerede har tatt Reiki utdannelse og ønsker repitisjon, så får du rabatter ved fremlegging av sertifikat.

Tid: 8. og 10. november kl 18:30 – 21:30 (tirsdag og torsdag)
Priser: USUI REIKI MESTER kr. 2400,-
Sted: Misjonsveien 56, Stavanger, inngang Solandsbakken
Påmelding: Inger, tlf. 51529453, 92658653, isis9996@hotmail.com. eller fyll ut skjema …
Kursavg. betales før kursstart på bankgiro 1503.14.08412, Aseema Uglefot, Misjonsv.. 56, 4024 Stavanger.