VELG ET LIV MED MINDRE STRESS

Stresser du?

Uansett om du opplever lite eller mye stress, kan det være nyttig å lære noen enkle øvelser som gjør at det blir lettere å ta gode beslutninger, kommunisere bedre, se flere løsninger, oppdage nye muligheter og ta bedre avgjørelser i en travel hverdag.

Mange forbinder stress med det å ha det travelt, men vi kan ha det travelt uten å stresse. Stress er først og fremst en fysiologisk respons som påvirker evnen til å tenke klart. I tillegg påvirker helsen vår på mange ulike måter.

Stress og helse

Stress er ingen sykdom, men mange sykdommer kan komme i kjølevannet av langvarig stress. Derfor er det viktig å vite hva du trenger å gjøre for å stresse mindre og leve mer. For det må jo være det som er målet: og få mer ut av livet liv, å få mer av det livet du vil ha.

The greatest weapon against stress-quote med bildeDu kan laste ned boken Stress mindre – lev mer av Aseema.

Aseema G. Uglefot, har i mer enn 20 år jobbet med ulike former for stressmestring.

JA  TAKK, BEGGE DELER

Vil du føle mer indre ro og harmoni? Vi du ha mer energi og handlingskraft?Hvis du spurte meg, ville svaret ha vært: «Ja, takk begge deler!»
Det er ingen motsetning, du kan ha begge deler.

Aseema tilbyr …

Coaching – du vet best hva du vil ha mer av i livet, så uansett er det du som er «sjefen». Aseema sin oppgave er å gi deg «verktøyene du trenger for å nå dine mål. Hun kan være med å vise deg veien og belyse sider ved deg og dine muligheter.

Kurs – hun holder kurs for små og store grupper. Se her for mer informasjon om kursene hun holder.

Foredrag og workshop – Hun legger ut foredrag på nettet. Du kan også sjekke om hun skal holde et kurs i nærheten av deg (se kalenderen). Doe bedrifter eller skoler anbefaler vi å ta kontakt for å tilbud på foredrag, event eller teambuilding.

Smil med tekst