Her finner du mer informasjon om alle kursene vi har i healing.

Power Healing er veldig enkel å lære, enkel å bruke og den mest kraftfulle healingmetoden som vi kjenner til. Den virker hvis du bruker den alene og ennå bedre hvis du kombinerer den med andre terapier, healinger eller terapier. Noen ganger kombinerer vi deler av Power Healingen med reiki healing. Da kaller vi kurset Reiki I og Vertikalenergien.

Usui Reikien gammel healing metode fra Gautama Buddha eller fra Jesus tid, eller sannsynligvis lenge før den tid. Metoden er ment å bidra til spirituell utvikling. Denne metoden ble gjenoppdaget på slutten av attenhundretallet av Prof. Mikao Usui. Han kaldte denne healing energien for Reiki, som betyr universell livsenergi.

Reiki virker på den fysiske så vel som den mentale og den spirituelle kroppen. Etter Reiki første grad er du i stand til å gi Reiki til deg selv, så vel som til andre. Hvis du allerede arbeider som kroppsterapeut, vil du oppdage at dine behandlinger kan gå dypere etter Reiki I innvielsen.

På Reiki II & III initeriengen blir du innviet i sterke symboler og mantra. Fra nå av virker Reiki energien sterkere på det fysiske, mentale, psykiske og spirituelle nivået.

Tibetansk virker til og med sterkere og dypere.

Sjamanisk Healing er en urgammel healingmetode, som har vært brukt i alle eldrekulturer og stammer over hele verden. Vi kombinerer samisk healing med tradisjonell healing fra Egypt og Amerika.

Sjamanisme utdannelsen I løpet av sjamanisme utdanningen lærer du å gi lyshealing, lage hellig rom, stole på din intuisjon og evne til å «se» energier og blokkeringer. Det er dog først og fremst en reise i mysteriene.

Alkymisten er den som forvandler grunnstoff til gull, det edleste av alle metall. På samme måte kan den åndelige alkymist forvandle stress, uro, frykt, sinne, angst, sepresjon til glede, kjærlighet og indre ro og stillhet.

Intensjonen med alt vi gjør på Senter for bevissthet er å bli mer bevisst og tilstede, og samtidig oppleve indre ro og stillhet. Vi kunne ha kalt det bevissthetens alkymi (the alchemy of consciousness). Det skiller oss mennesker fra dyr, er at vi har en bevissthet. Og vi kan bevisst velge å lære mer om livets mysterier. Når vi har valgt å bruke sjamanismen, er det fordi vi har erfart at mange av sjamanisktiske ritualene bringer oss nærmere oss selv og vår åndelige visdom. Men ikke bare tradisjonelle sjamanisme, men også visdom og viten fra de gamle mysterieskolene; fra India, Egypt, Japan, Kina, Tibet … Samtidig som vi bruker Frigjørende pust (Holistisk pust, Rebirthing), moderne hypnoterapi og Nurolingvistisk programering (NLP).

Kurs i sjelehenting

Vi ser på de kontraktene og trosoppfatningene som hindrer oss i å stole på oss selv. Kontrakter som hindrer oss i å være i styrken og kraften vår. Oppleve kjærlighet, nærhet, sårbarhet, lykke og glede.

Dette er det som vi også i sjamanismen kaller Sjelehenting. Når vi opplever traumer eller sjokk i livet, stenger vi av for deler av vår psyke, og psyke betyr sjel. Så vi kan godt si at deler av sjelen er gjemt i underbevissthet. Det trenger ikke å være store traumer, det kan være opplevelse av at din måte å være på, eller reagere på, ikke var god nok. Kanskje opplevde du å bli avvist, følte deg ensom. Kanskje skammet du deg over kraften din eller over din svakhet. Vi har alle sammen opplevd små og store traumer som har ført til at vi har skjøvet vekk deler av oss selv, deler av sjelen.I Kontraktens alkymi går vi tilbake i skammens rike.

Vi møter vårt tidligere ”jeg” som opplevde sorg, skam, frykt, krenkelser og maktesløshet. Vi blir kjent med vårt tidligere eller yngre ”jeg”. Vi får en forståelse av hva vårt tidligere ”jeg” vil lære oss, hva det prøver å beskytte oss mot. Når vi opplever smerte og skam, inngår vi avtaler med oss selv. Vi lover oss selv at vi aldri skal bli såret mer.  Vi vil aldri mer oppleve å bli avvist, så vi lover oss selv å være snill pike/ snill gutt. Vi lover oss selv at vi aldri skal glemme det som ble gjort mot oss. Kanskje lovet den lille gutten/den lille jenta: ”Jeg skal klare meg selv, så jeg aldri mer føler meg sårbar og hjelpesløs.

Vi lover oss selv … Disse avtalene var viktige for oss den gangen. De hjalp oss til å føle en slags verdighet. Men i dag hindrer disse avtalene oss i å leve et fullverdig liv. Det er derfor viktig å avdekke avtalene for så å skape nye avtaler som hele bevisstheten og underbevisstheten kan leve etter i glede og harmoni. Vi skaper vårt liv, og avtalene er de trosmønstrene som legger grunnlaget for livets overflod.