Neste kurs i april 2016.

«Hei, mitt navn er Aseema Uglefot og jeg er coach og har utviklet kurs programmene The TransForm Process, Power Healing og Private Subconscious Process.

Jeg trener opp mine kunder til å få et liv fylt av mer glede, inspirasjon og mindre stress – altså, mer indre ro.  Jeg trener de i å skape sitt drømmeliv. Når du velger å være med på denne treningen, så er kan det være fordi du vil ha en bedre helse, mer energi, ta bedre beslutninger, blir flinkere til å velge det som er viktig for deg, bli en dyktigere håndballspiller eller bedre til konsentrere deg. Eller det kan være at du vil bli flinkTFP linkere til å fokusere på dine mål. Uansett om du vil bli bedre venn, kollega, sjef, partner … rett og slett en bedre utgave av deg selv, så er det du som velger det du vil ha fokus på å oppnå i løpet av dette kurset. Suksess handler om å nå dine mål i forhold til det livet du vil leve.»

På kurset følger vi strukturen i TransForm Process.

The TransForm Process (TFP) er et kurs der du lærer deg hvordan du kan påvirke helsen og livet ditt ved å bruke kraftfulle og effektive metoder og teknikker som vil hjelpe deg å fQuote Campbell for FBå det livet du vil ha. TFP prosessen er en sammensatt prosess som bruker virkningsfulle metoder basert på hvordan hjernen og nervesystemet gjensidig påvirker hverandre. TFP baserer seg på teknikker og forskning først og fremst fra NLP, hypnoterapi og coaching, men bygger også videre på de erfaringene Aseema har hatt innenfor de ulike retningene hun har jobbet, de siste 20 årene.

HVORDAN VIL DET VÆRE OG ALLTID KUNNE VELGE DET LIVET DU VIL HA?

Don’t seek the truth –
just drop your opinions»
(Zen ordtak)

Jeg kunne istedet ha sagt;

«Ikke søk sannheten, bare dropp alle overbevisningene dine».